TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Vyzvědači v Kutné Hoře

Jsme všichni napnutí jako pružiny a čekáme na první článek z Vyzvědačů. Přislíbil ho Máťa, ale klidně se podělte o zážitky a vzpomínky z Vyzvědačů i vy. Postupně vám budu pak odkrývat fotografie z tohoto víkendu. Přece chcete vidět, jak si skáčete přes hrby, jak skáčete do duchny, jak se Štófa zbláznil, když držel diplom a připomeneme si taky ty večerní vafle. Tak poďme do toho. Pište, piště, klidně i do komentářů. Za každou delší smysluplnou větu-jedna fotka vypluje na povrch. >> přečíst celé

Anežka, 3. 12. 2014, 68 čtenářů




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

přečtenýAnežka 11. 12. 2014, 18:59

Pro paní Nečasovou jedna fotka, pro Petra dvanáct děleno dvěma (za drobné překlepy):-). Ne, Petře, ne za překlepy, to aby měli ještě další šanci. Stále čekáme na článek od Matěje a třeba i Míša něco napíše.

přečtenýPavel 11. 12. 2014, 15:03

Na promítání se některé fotky z vyzvědačů určitě dostanou :)

přečtenýPetr Dvořák 9. 12. 2014, 16:06

Nejdůležitější a rozhodující chvíle jsem zažíval jen ze štábu. Odloučenost od okolního nemilosrdného světa mě však nenechávala chladným. Slýchával jsem různé hlasy z okolí, které mi naháněly hrůzu. Myslel jsem si totiž, že jde o vyzvědače z jiného týmu a odhalí náš štáb. Zároveň jsem se uklidňoval vědomím, že naši vyzvědači jsou profíci a nenechali by přeci štáb bez obrany. Byli to však Japonci, kdo neustále chodili kolem, a dokonce si skrz náš štáb. Po každé když si někdo doběhl pro novou otázku, tak byla na něm vidět vyčerpanost. Jejich kusé svědectví z terénu nikoho ve štábu nenechávalo na pochybách, že nebýt chycen u protihráčů je velmi náročné. Při pohledu do jeho očí jsem ale zahlédl odhodlanost a nasazení pro celý tým. Každý si uvědomoval, že kdyby to jen jeden zabalil, tak s sebou stáhne všechny. Na kostelní věži odbíjela třetí hodina. Je konec hry. Naše vyzvědače jsme museli de facto posbírat cestou na náměstí, kde byl sraz všech týmů. Jeden přes druhého vykřikovali své zážitky, ale nikdo nedokázal odpovědět na nejdůležitější otázku: na jakém místě skončíme?

přečtenýjana 9. 12. 2014, 14:01

smysluplnou větu? a co když mě nic nenapadá? :-)
něco zkusím :-) Míša byl moc nadšený,a jistě by se moc rád podíval na fotky ze skvělého výletu :-)
Snad to bude stačit :-)

přečtenýPavel 8. 12. 2014, 16:13

Dík :-)

přečtenýAnežka 7. 12. 2014, 22:35

Tak za Pavlův příběh uděluji 5 fotek.

přečtenýPavel 3. 12. 2014, 21:24

Vyrážím na neznámé území, mířím k fialovým. "Aha, takže dojdu na náměstí, dám se doprava a pak hned první doleva." Schovávám mapu, už ji snad nebudu potřebovat, snažím se být nenápadný. "Hm, tihle, co jdou proti mě, by mě mohli chytit." Píšu SMS, tedy snažím se činit takový dojem. Míjíme se. "Tak to je dobré." Najednou slyším zezadu kroky. Někdo běží mým směrem. Chytá mě. "Hraješ taky? Kouká ti ze zadní kapsy mapa. Ale s tím mobilem to bylo dobrý, jinak bych na tebe nepřišel."

přečtenýPavel 3. 12. 2014, 20:53

...a máme dost fotek? :-)

Novinky

Kalendář akcí

květen 2024
PoÚtStČtSoNe
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Náhodné fotky

Své klíče si už poznám

Cestou suchem (Tomíci byli opět na cestách.)

kostka na provázcích (Kostka na provázku a barevní brouci)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 637