TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Vyzvědači v Kutné Hoře

Jsme všichni napnutí jako pružiny a čekáme na první článek z Vyzvědačů. Přislíbil ho Máťa, ale klidně se podělte o zážitky a vzpomínky z Vyzvědačů i vy. Postupně vám budu pak odkrývat fotografie z tohoto víkendu. Přece chcete vidět, jak si skáčete přes hrby, jak skáčete do duchny, jak se Štófa zbláznil, když držel diplom a připomeneme si taky ty večerní vafle. Tak poďme do toho. Pište, piště, klidně i do komentářů. Za každou delší smysluplnou větu-jedna fotka vypluje na povrch.

Fotky za vaše příspěvky jsou tady

ochutnávka fotografií
 
Anežka, 3. 12. 2014 (upraveno), 68 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Je zobrazeno 5 nejnovějších komentářů z celkových 8.

přečtenýAnežka 11. 12. 2014, 18:59

Pro paní Nečasovou jedna fotka, pro Petra dvanáct děleno dvěma (za drobné překlepy):-). Ne, Petře, ne za překlepy, to aby měli ještě další šanci. Stále čekáme na článek od Matěje a třeba i Míša něco napíše.

přečtenýPavel 11. 12. 2014, 15:03

Na promítání se některé fotky z vyzvědačů určitě dostanou :)

přečtenýPetr Dvořák 9. 12. 2014, 16:06

Nejdůležitější a rozhodující chvíle jsem zažíval jen ze štábu. Odloučenost od okolního nemilosrdného světa mě však nenechávala chladným. Slýchával jsem různé hlasy z okolí, které mi naháněly hrůzu. Myslel jsem si totiž, že jde o vyzvědače z jiného týmu a odhalí náš štáb. Zároveň jsem se uklidňoval vědomím, že naši vyzvědači jsou profíci a nenechali by přeci štáb bez obrany. Byli to však Japonci, kdo neustále chodili kolem, a dokonce si skrz náš štáb. Po každé když si někdo doběhl pro novou otázku, tak byla na něm vidět vyčerpanost. Jejich kusé svědectví z terénu nikoho ve štábu nenechávalo na pochybách, že nebýt chycen u protihráčů je velmi náročné. Při pohledu do jeho očí jsem ale zahlédl odhodlanost a nasazení pro celý tým. Každý si uvědomoval, že kdyby to jen jeden zabalil, tak s sebou stáhne všechny. Na kostelní věži odbíjela třetí hodina. Je konec hry. Naše vyzvědače jsme museli de facto posbírat cestou na náměstí, kde byl sraz všech týmů. Jeden přes druhého vykřikovali své zážitky, ale nikdo nedokázal odpovědět na nejdůležitější otázku: na jakém místě skončíme?

přečtenýjana 9. 12. 2014, 14:01

smysluplnou větu? a co když mě nic nenapadá? :-)
něco zkusím :-) Míša byl moc nadšený,a jistě by se moc rád podíval na fotky ze skvělého výletu :-)
Snad to bude stačit :-)

přečtenýPavel 8. 12. 2014, 16:13

Dík :-)

Je zobrazeno 5 nejnovějších komentářů z celkových 8.
Zobrazit všechny komentáře

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové fotky

PL 2024

Náhodné fotky

Táboření pod Osulí 2005 (Historie táborů)

Vláďa (Obrázky v mapách a výsledky hry "Jména domů")

Větší Robinsoni v Banátu...

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 520