TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

První listopadové schůzky

Máťa popisuje

Opět přinášíme raport z posledních dvou schůzek. Minulý týden, tj. 7. listopadu, jsme hráli s Luckou hádací soutěž. Děti si tahaly papírky, kde byl název nějaké činnosti, zvířete, věci a podobně. Cílem bylo toto předvést pantomimou, popsat nebo nakreslit (způsob byl také určen). Ostatní hledali a hádali, co se pod mnohdy záhadnými nákresy skrývá. Například nákres chameleona určitě zaslouží ocenění za kreativitu!
Ani jsme se nenadáli a najednou byl konec schůzky. Tak zase za týden!

Laserová místnost

To na nás (v pátek 14.) čekaly hned dvě aktivity. Postupně během schůzky si všichni v zadní místnosti vyzkoušeli průchod laserovou místností - akorát jsme lasery nahradili nataženými lany, jiné překážky tvořily židle a kdesi na zemi ležel i fotbalový míč. V celé místnosti bylo velmi tlumené osvětlení.

Skládání

Ostatní mezi tím skládali různé druhy vlaštovek, od té nejklasičtější až po celkem složité - vlastně tak nějak skoro - letadélko. Vlastní testování letových kvalit papírových vlaštovek probíhalo za umělého osvětlení před klubovnou.
Použité návody si můžete stáhnout tady. Zejména vlaštovka na první straně je velmi letem světem a bez bližšího popisu asi těžko složitelná. Originální návod je také na Internetu.

Zatímco vlaštovkářská soutěž nemá přesné výsledky, neboť všechny vlaštovky létaly krásně a i poměrně daleko, víme, kdo si nejlépe vedl mezi nataženými i mírně prověšenými lany. A protože nejde o rychlost, ale kvalitu, uvádíme pouze počet doteků.

1. Vendy 6 doteků
2. Magda 7
3. Ondra 10

Dominika 11
Matěj 11
Jára 12
Dominik 13
Bára 14
Maxim 15
Adam 16
Michal 17
Lucka G. 19
Kryštof diskvalifikován

Fotky z obou schůzek jsou tradičně na Zoneramě.

Příští pátek (21. listopadu) schůzka nebude, protože už v 16:50 máme sraz na nádraží a jedeme na Vyzvědače do Kutné Hory.

Připravit-pozor-odhodit!
 
Trénink
 
Pavel, 14. 11. 2014 (upraveno), 56 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

Jsme opevněni a máme posily! (První výlet ve školním roce se vydařil na 100%)

Skupiny (Dršmaš II)

v kostýmech (Historie táborů)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 177