TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Uklizeno, zaklizeno, vyklizeno, sklizeno...

Pohádkový les je prima... na tom se shodne asi každý. Ale málokdo vidí i tu odvrácenou stranu mince... ehm, vlastně lesa... a tedy tu, že se při tom vyprodukuje neskutečný binec v naší malé klubovně. A jak dnes při úklidu někdo moudrý pravil, na množství blbostí, které skladujeme, bychom potřebovali klubovny minimálně tři. To máme...

středověký hrad, sloninec bez slonů ale s mamutem, malý rybník pro vodníky, perníkovou chaloupku i s náhradními perníkovými došky (protože nám ji děti furt okusují), temný hvozd pro víly, jiný temný hvozd pro vlka, chaloupku na kraji lesa pro Karkulku ke zmiňovanému vlku, chaloupku uprostřed lesa pro babičku od Karkulky, dlouhou a širokou postel pro Dlouhého a Širokého, hodně kvalitní literatury pro Bystrozrakého, spoustu svíček (aby si Bystrozraký nezkazil oči při čtení), pekelnou říši, spoustu dřeva (aby čertům nebyla zima), výtopnu lokomotiv, několik lokomotiv k tomu, spoustu oleje a koksu (bez toho je lokomotiva tak nějak na nic), přístav, pirátské lodě, dřevěné nohy a háky místo rukou, krčma, spousta kořisti (aby se piráti přes rok nenudili)....

... a to není všechno...

...několik tun ryb, malý masokombinát (čerti sežerou strašně moc buřtů), výrobnu klobouků, kovárnu na píšťalky, zahrádku s velikými hořci, jednoho až dva zahradníky k nim a haldu tomícké i skautské tepelné izolace.

No asi takhle jsme tedy strávili neděli po Pohádkovém lese. :-))

Dík všem, co uklízeli a vydrželi!
 
Michal, 25. 5. 2014, 61 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýMichal 25. 5. 2014, 22:17

Já myslím,že fotka interiéru není třeba... stačí naše rozzářené úsměvy.

A žlutá limča prostě jedee!! ;-)

přečtenýPavel 25. 5. 2014, 22:08

A na fotku interiéru jsme zapomněli.

přečtenýAnežka 25. 5. 2014, 22:08

Jo, teď jsem se probudila po tříhodinovém nutném dospání pohádkolesovského deficitu. A za chvíli hodlám zase usnout. Ale dnešní práce nelituju, líbilo se mi, že jsme zase byli skoro všichni pohromadě, výsledek úklidu je na hony daleko viditelný a zakončení v pátku na žluté limonádě bylo ještě epesnější, než jsem si představovala.

přečtenýPetr 25. 5. 2014, 22:01

Výstižně napsané :-). Po pěti a půl hodině se výsledek dostavil. Mám radost v jaké kondici je klubovna nyní. Stálo to za to :-).

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

Druhé místo (Cimrman by se divil 2016)

Světlušky (Světlušky po dešti zářily)

Únor 2017 (Únor 2017)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 165