TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Pololetky v Opárně

30.1.-2.2.2014
Na pololetní prázdniny jsme si to zamířili do Českého středohoří-do Opárenského mlýna. Odjezd byl naplánovaný moc výhodně (hlavně teda pro nás školáky), nejen že se toho stihlo více, než kdybychom jeli až v pátek, ale především to byl super důvod, proč nejít na odpoledku.

Cesta byla příjemná. Když nás potom autobus vyhodil v Opárně a nás ještě čekala cesta do mlýna, všude už bylo krásně bílo a silnice byla jedna velká klouzačka. Akorát byla smůla, že ji někdo stihl posypat štěrkem …
A tak jsme dorazili. Všichni si vytáhli bačkůrky a byli jsme zabydlení. Tolik o prvním dni.
Druhý den před námi stála velká výzva-cesta na Lovoš. Od čeho jsme také turistický oddíl, že? Lovoš je takový velký kopec, nahoře je hospoda a má odtamtud být vidět asi deset zřícenin. Ta hospoda, kde jsme dostali čaj, nám přišla docela vhod, poněvadž někteří cestu docela těžce snášeli. Zato cesta dolů probíhala v podobě akčního závodu! Závodníci na bobech a lopatách se dolů řítili závratnou rychlostí a nezastavily je ani kameny v dráze či hromadné havárie.

cesta z Lovoše

Sobota byla spíše taková odpočinková. Hráli jsme karetní hry, smažili koblížky, pekli perník a večer následoval prestižní závod žabích závodníků.

žabí závody

Vítězové získali hodnotné ceny a pak už jsme se všichni uložili k spánku, abychom měli dost síly na zítřejší cestu zpátky k maminkám.
A tak jsme si to v Opárně užili a pěkně okoukli na tábor.

autor článku

napsala Lucka Š.

Foto z prázdnin zde
Videa z prázdnin zde a zde

Anežka, 23. 2. 2014 (upraveno), 65 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýPetr 3. 3. 2014, 15:28

Povedený článek, Lucko Š. :-)

přečtenýPavel 25. 2. 2014, 8:47

Jo, nahoře byl čaj, brambůrky, tyčinky, ...
Venku třeba zas byla sekaná.

Akorát se vevnitř netopilo, takže to bylo jedno :)

přečtenýLucka P. 24. 2. 2014, 11:01

Příště jedu taky! Mrzí mě, že jsme přišla o zimní krajinu, žabí závody i koblížky. Výstup na Lovoš mě zase tolik nemrzí - tam už jsem byla, ale jestli se tam rozdával čaj, šla bych znovu! Těšíte se do Opárna v létě?

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové fotky

PL 2024

Náhodné fotky

temná ulička (Vyzvědači v Litoměřicích)

Ondra fotí (Jarní fotosoutěž)

schůzka na Bažantnici (Činnost oddílu se zase rozjela)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 511