TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Ohlédnutí za podzimem

Skončil další oddílový rok a přišel čas se ohlédnout, co jsme letos v létě a na podzim zažili.

Tábor na Polaně

Na začátku prázdnin jsme se téměř všichni vydali na středověký tábor na beskydskou Polanu, aby se poté odvážnější skupinka velkých vydala na čundr do okolí Broumova.

Cestou do Třemošnice

Začátek školního roku avizoval i start našich pravidelných každotýdenních schůzek v klubovně. Hned po té první jsme se vydali trempovat do Městce Králové. Koncem září nás ne úplně pohostinně přivítalo deštivé údolí Doubravy a uzavřený zámek ve Žlebech. Na Lichnici na nás ale zasvítilo sluníčko, proto jsme se všichni vraceli s úsměvem na rtech.

Velká Amerika

Uplynuly pak jen tři soboty a opět byl naplánován výlet, tentokrát do krásné krajiny okolo Karlštejna a Mořiny, kde se nacházejí lomy Malá a Velká Amerika. Začátkem listopadu se tradičně konají tomíčtí Vyzvědači pod patronací českolipského oddílu Dakotů. Letos se oddíly střetly v Mladé Boleslavi, odkud do Poděbrad doputovala pomyslná bramborová medaile. To si samozřejmě nenecháme líbit. Pokusíme se to vrátit ostatním o druhém lednovém víkendu, kdy se bude v Brandýse nad Labem konat florbalový Dršmaš.

Na Vyzvědačích

Mezi tím se dospělá část oddílu vydala do Pořešína nedaleko Kaplice, aby pomohla připravit tamní chalupu pro její zimní návštěvníky. My se naopak těšíme na pololetky v Opárně a další zajímavé výlety a schůzky v roce 2014.

Pavel, 20. 12. 2013 (upraveno), 54 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

květen 2024
PoÚtStČtSoNe
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Náhodné fotky

Hledáme azimut (Jdeš a najdeš keš?!)

Kluci komentují (Vánoční promítání)

Huslík (Vaření a výlet na Huslík)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 651