TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Vyzvědači v uličkách Mladé Boleslavi

Vítězná trofej "Větev" nás minula o fous a bedně vítězů se ale blížíme jistojistě. Letos jsme čtvrtí! Dobře my. Jste šikovní vyzvědači. Nenechali jste se zastrašit ranním deštěm, nezalekli jste se záludných úkolů na cizích ostře hlídaných územích, akčně jste bránili naše růžové území a pořádně se vylítali v tělocvičně.

Kdo che vědět o hře víc, nechť čte dál.
Foglarova hra pořád jede. Do dokonalosti ji dotahují už po několik let Dakoti, tomíci z České Lípy. Jsou to profíci, Tomek pravidla zná a vysvětluje tak bravurně, že v republice nemá konkurenci, mapa hracího území je výtvarné dílo a logistika je ještě víc precizní než precizní. Klobouk dolů Dakoti a díky.
Historické centrum města je rozdělené na čtyři území. V něm hrají čytři družstva, která svoje území chrání před soupeři a v cizích území naopak plní úkoly a vyzvídají otázky, které jim přichystali ostatní. Musí si dávat pozor, aby si jich nikdo nevšiml, jak zvídavě koukají do výloh, kolik že stojí to kuřecí Kung-Pao v Jaselské ulici, do kdy mají otevřeno v obchodě se spodním prádlem na Staroměstském náměstí, zkoumají co se skrývá za hromadou kostek v Pražské ulici a kolik schodů vede k Úřadu práce v Tovačovského ulici. Každý tým má svého štábmistra s papírovou čepicí, který je ukrytý na nejtajnějších místech, za zídkou, v průjezdu a ti nejotrlejší v kontejneru. Sem mu nosí vyzvědači splněné otázky a znovu vybhají do boje.
A tohle všechno se děje mezi nevinnými Mladoboleslaváky, kteří neví o co jde, když se najednou před nimi z ničeho nic začnou honit dva vyzvědači.
Něco málo ze hry a z výletu je zachyceno zde

 
Anežka, 10. 11. 2013, 122 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýMichal 10. 11. 2013, 23:18

Chci být malým tomíkem a hrát taky! Paráda! :-))

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové galerie

22. 4.: Pomoc krajině na Huslíku přejít na galerii

Nové fotky

Tábor 2024

Náhodné fotky

Své klíče si už poznám

ranní oslava mamutin (Výlet do Dědova)

Usínáme (Všechno prohráli...)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 576