TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Pohádkový les

Pohádkový svět na Čábelně

V sobotu 18. května se již po devatenácté uskutečnil Pohádkový les, tradičně pořádaný naším oddílem. Více než 320 dětských účastníků za doprovodu rodičů se během slunné soboty vydalo na veselou, ale místy i tak trošku strašidelnou výpravu.

Ta začínala u sokolovny a vedla při Labi až na Čábelnu. Odtud se účastníci vydali na poslední stanoviště v parčíku u tenisových kurtů, kde se setkali s mamutem a pračlověkem. Některé bytosti, tak jak mají ve zvyku, pouštěly na kolemjdoucí hrůzu. „Pojď mi pomoci přiložit pečínku do pece nebo si tam přiložím tebe,“ zakrákorala před perníkovou chaloupkou na malou Nikolku ježibaba s bradavicí na nose. To mužíček v zeleném kabátku byl poněkud smířlivější. „Chlapče, mohl bys mi vylovit rybičku,“ poprosil třeťáka Davida a podal mu prut. Vedle chytání ryb účastníci Pohádkového lesa plnili na desítce stanovišť další úkoly. U Červené Karkulky procházeli labyrintem, u Ferdy Mravence s Beruškou lezli po lanových prolézačkách nebo například u rytíře a Bílí paní házeli míčky do otvorů ve hradu. „Moc se nám tu líbí, jsme tu již podesáté. Letos se počasí obzvlášť vydařilo,“ zhodnotil akci jeden s tatínků, když trpělivě čekal, až si jeho ratolesti vybarví diplom, jejž dostaly v cíli pochodu.

„Chtěli bychom poděkovat všem pohádkovým bytostem za to, že se vždy touto dobou v Poděbradech sejdou, aby udělaly radost dětem,“ řekla s úsměvem členka turistického oddílu Robinsoni Eliška Rydlová. Inu, bez nich se tahle akce prostě neobejde… „Současně děkujeme za podporu městu Poděbrady, je pro nás velice důležitá. Nezbývá než se těšit na to, co přinese další, jubilejní dvacátý ročník,“ dodala Ela, jíž se tímto sluší poděkovat za príma organizaci. :-)

 
 
 
 
Lucka Míčová, 22. 5. 2013 (upraveno), 461 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Náhodné fotky

72 hodin (72 hodin poprvé)

mapka (Individuální výlet V. - Holské rybníky)

autor článku (Pololetky v Opárně)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 603