TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Schůzky a akce nyní odvolány, ale naopak je tu Hořcová výzva!

V tuto chvíli samozřejmě jen potvrzujeme, že páteční schůzky se až do odvolání ("svolání") ruší. Víkendový výlet do Dědova bohužel také. Všechny další akce jsou zatím ve hvězdách.
Pokud byste někdo měl kapacity, poděbradští dobrovolníci pomáhají v různých směrech. Můžete nabídnout pomoc. Můžete se ponořit do šití roušek.
Ale v mezičase na vás čekají netradiční aktivity. Hra NALOŽ SI a Hořcová výzva!

1) Hra NALOŽ SI! je taková rozehřívačka před Hořcovou výzvou. Je to 19 úkolů, které si můžete doma s rodiči, sourozenci, sousedy plnit. Vytiskněte se seznam na ledničku a směle do toho! Úkoly a informace jsou na www.nalozsi.cz. Hraje se od 18. do 28.3.2020.

2) Velkolepá Hořcová výzva. O co jde? Je to hra, do které se zapojují tomíci z celé republiky (minulý ročník hrálo téměř 2000 lidí). Od 1. dubna do 18. května bude prostor na plnění úkolů, bude jich zase tradičně 100. Jejich seznam bude uveden na stránkách www.horcovavyzva.cz. Na těchto stránkách se zároveň od 18. do 28.3 budete moct registrovat. Každé dítko se musí zaregistrovat samo, my jako vedoucí to za vás udělat nemůžeme. Kdo to stihne v tomto rozmezí, čeká ho hořcová vlaječka od samotných organizátorů hry.

Na webu hořcové výzvy budete zaklikávat, které úkoly už máte hotové. Každý za splněné úkoly získává body a soutěží s ostatními jednotlivci. Zároveň ale také soutěžíme za náš poděbradský oddíl, takže do toho dejme všechno! :-) Hra je založená na fairplay každého, ale i tak my jako vedoucí nebo rodiče mohou mít funkci "schvalovače", který potvrdí, že jste úkol opravdu splnili.
Letošní novinkou je to, že se do úkolů mohou zapojit i rodiče, sourozenci, atd. (ve své specielní kategorii).
Vzhledem k nastalé koronavirové situaci půjde všechny úkoly plnit doma. Pokud to bude možné, časem přibudou další úkoly, které se budou plnit s oddílem.

Těšíme se na vaše zprávy, fotky.

vláďa
 
Anežka, 18. 3. 2020 (upraveno), 2 čtenáři
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

květen 2024
PoÚtStČtSoNe
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Náhodné fotky

Jorgos v akci (Dršmaš 2024)

déšť (Promítání fotek z tábora)

shoď kostky (S nebo BEZ)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 811