TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Výlet k malým i velkým skalám

Na malé skále

První výlet v novém školním roce jsme podnikli na konci září do malebné krajiny Maloskalska.

Náš poměrně krátký výlet započal v Líšném, odkud nás postupně všechny barvy turistického značení dovedly do Besedic. Cestou jsme museli z údolí Jizery vystoupat několik.
Na výletě jsme měli i několik nových tváří, kterým úvodní kopce nesebraly elán. Ono taky bylo na co se dívat. Když jsme nabrali druhý dech, vychutnali jsme si barevné údolí rozvíjející se k Železnému Brodu a na druhou stranu k Malé Skále, aby na nás po chvíli vykoukly Suché skály. V Besedicích jsme si na dětském hřišti dali oběd. Tedy jen ti, pro které byly prolézačky menším lákadlem.

S Malou Skálou

Druhou část výletu již lemovaly skály, od malých po velké, nabízející změť bludišť, široká náměstíčka i úzká schodiště. Využili jsme mnoho zákoutí, kde se dalo schovávat, stejně jako malých skalních vyhlídek.
Nejkrásnější výhled na Malou Skálu byl z hned první, Hořákovy vyhlídky. Její dostupnost byla trochu obtížnější, ale schodiště i úzké skalní chodníčky byly lemovány zábradlím, takže se nám nic nemohlo stát, ikdyž jsme neměli helmy.
Nabaženi barvami začínajícího podzimu jsme jen sešli do Malé Skály, dali si ve stánku u Jizery nanuka, hranolky, limonádu a jiné dobroty dle chuti a vyrazili na vlak.

Všechny fotky si můžete prohlédnout na Zoneramě.

S velkou skálou
 
Malá Skála
 
Pavel, 21. 10. 2019 (upraveno), 54 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýPavel 27. 10. 2019, 20:10

Děkujeme. Však i Lucka nějaké záběry přivezla :-) Toho času na fotky není tolik, kolik bych potřeboval, čekají mi tu na zpracování fotky ze dvou schůzek.

přečtenýAlena 21. 10. 2019, 20:08

Páni! Moc jsem na na foto z tohoto výletu těšila a čekání se vyplatilo. Nádhera!

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

u kapličky v Malých Čičovicích (Tříkrálová Okoř)

Jedna z oslavy... (Mamut má narozeniny...!)

Jezuitská kolej (Výlet do Kutné Hory)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 166