TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Humprecht a Kost

Přes zimu jsou hrady a zámky zavřené, takže je nejlepší čas si je prohlížet z venku. Využili jsme toho a v sobotu 24.2.2019 jsme jeli do Sobotky u Jičína, odkud je jen jakoby kamenem dohodil k zámku Humprecht.

Humprecht

Roztomilý lovecký zámeček na kopci jsme využili k první svačinové zastávce a závodu do schodů. Klíčovou dírkou jsme pozorovali vnitřek, lovecké trofeje, zrcadla, dřevěné lavice a koberce. Cesta pokračovala dál Českým rájem po polích až k hradu Kost. Takže druhá svačinová zastávka.

hrad Kost

Kluci zkoumali jak funguje středověký katapult a my holky jsme zkoušeli, jak co nejefektivněji si zahřát zmrzlé ruce. Bruslení na velikánské zamrzlé kaluži nás sice trošku prohřálo, ale na úkor natlučených zadků, které jsme si natloukly při krasobruslařských pózách a superhrdinských skluzech. Dál údolím Plakánku, kde se natáčel film Jak dostat tatínka do polepšovny. Tam, kam malý Vašek s tatínkem Františkem Němcem chodili lézt na skály, tak tam jsme se procházeli. Po cestě jsme si nasbírali vrbové proutky a s Michalem si kluci zkusili uplést pomlázku jako trénink na Velikonoce.
Poslední zastávkou byl Vesec u Sobotky, vesnička, kde se natáčelo hodně pohádek a filmů. Výlet jsme zakončili v cukrárně na náměstí, kde jsme mastili asociační karty. Uťapané nohy, čaj a laskonka!
Další fotografie jsou zde.

výhledy na Krkonoše
 
čertovy obrázky
 
Anežka, 19. 3. 2019 (upraveno), 48 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

V sobotu 9.3. se družina Robinsonů sejde v klubovně v 9 hod. Příprava juggeru, úklid kolem klubovny apod. Všichni se pek sejdeme ve 14:45 u zemědělky, jdeme sportovat do tělocvičny.

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

Zima na večer (Vltava 2018)

trpaslík (Pohádkový les 2021 - individuálně!)

knihovnička (Refresh klubovny - malování)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 011