TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Schůzky

Fotky z jarních akcí

Docházející místo na disku i paměťových kartách vyvolalo potřebu provést krizový scénář: konečně probrat a zveřejnit fotky z letošního jara.

No, popravdě to tak dramatické nebylo, ale hromada fotek k probrání a zveřejnění obsahovala nejstarší záběry ze schůzek z počátku tohoto roku.

Protože nových fotek je hodně a články o souvisejících akcích asi už nenapíšeme (a to ne proto, že by nebylo o čem psát, ale protože všechny byly tak skvělé, až jsme se skrze všechny dojmy nedostali k obyčejnému nezáživnému psaní zážitků).

Určitě se všichni těšíte na první schůzku a nemá smysl se dále zdržovat od podstatného:
U fotek ze schůzek v klubovně i okolí si možná některé děti vzpomenou, co jsme všechno prováděli.

Další galerie zachycuje výlet nejstarších Robinsonů a jejich přátel na kole ze Šluknova k domovu.
Z této akce máme i krátké video - pro častější odpočinek jsme měli vodní raketu:

Na začátku května vrcholila Hořcová výzva a proto někteří starší Robinsoni podnikli dvě akce:
Dopoledne vysadili v Pátku lípu a po krátkém obědě sedli na kola a jeli kolem několika památných stromů do minizoo ve Starém Kolíně.

Poslední školní měsíc ohraničily víkendové výlety. První víkend patřil Šenováku, kde na děti čekaly různorodé úkoly v lesích na okraji Kamenického Šenova na Novoborsku.
Na poslední výlet jsme vyrazili stejným směrem, ale z vlaku vystoupili skoro přesně po polovině cesty - tam leží stanice Bělá pod Bezdězem a kousek od něj i stejnojmenné město.

Táborové fotky zatím připravujeme, uvidíte je na promítání na schůzce 21. září od 17 hodin.

Pavel, 4. 9. 2018 (upraveno), 55 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

Lávka pět a půl metru nad řekou Jizerou. (Sobota u Semil)

Květen 2017 (Květen 2017)

Světlušky (Světlušky po dešti zářily)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 179