TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Schůzky

Duben 2017

"Tento způsob jara zdá se mi poněkud nešťastným," ale to se holt stane. O to větší hold je třeba vzdát těm, kteří nic nevzdávají a nenechají se ani za deště odradit. Ale když si to vemete tak a tak, ledoví muži nás mají navštívit až v půlce května.

Zpět ale k uplynulému dubnu. Přeci jen to venku začalo zelenat, bělat, žloutnout nebo fialovět novými listy a květy.

Co všechno jsme v dubnu podnikli?
1. dubna jsme v České Lípě předvedli divadelní hru Fastfoot. (článek)
13. dubna nás čekaly vápencové Koněpruské jeskyně (fotky, článek)

Kromě toho jsme měli i nějaké schůzky:
7. dubna jsme se podívali, jaké máme (na Žižkově) dopravní značky, velcí hledali alibi v klubovně (fotky)
21. dubna byla zima, tak nás zahřál oheň. Přesněji jen ty, kteří si jej vykřesali. (fotky)
28. dubna jsme si chtěli zahrát Gorku Morku, ale zase bylo podzimně. Starší si četli v mapě. (fotky)

A jak se vyvinulo bodování v dubnu? Kdo nechtěl zaostávat, musel jet do jeskyní, kde se dala vyšťourat polovina dubnového bodového zisku. Nikde nechyběla jen pětice Anežka, Lucinka, Kačka, Míša a Jára.

Oproti březnu se snížily bodové zisky, ale všichni víme (a kdo neví, ten se to teď dozví), že se divadlo z Cirmrmana bodově počítalo do března.

Duben 2017

A na závěr tu máme nejen tradiční koláž, ale i ... dámy a pánové, dětvčata a chlapci, puberťáci, pěkně se usaďte (nebo lehněte), vypněte si své mobilní (i nemobilní) přístroje (monitory radši ne), fotoaparáty, kamery, myši, rádia a nechte se unést do světa múz. Záznam našeho divadla z České Lípy je zde:

Pavel, 12. 5. 2017 (upraveno), 86 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

Důležité je přesně zamířit! (V kempu u medvědů)

Defekt předního kola (Ze Šluknova do Poděbrad)

Třebíčské uličky I (Poučná Třebíč)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 165