TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Páteční jubileum a sobotní táboření

V pátek 17.června jsme oslavovali velké životní jubileum naší Sisi. Ohýnek u klubovny, buřty, kytara a velká hostina a na závěr taky ohńostroj, který byl překvapením úplně pro všechny. A druhá událost tohoto víkendu byla v sobotu. Nandali jsme si batohy, jako kdybychom šli tábořit na několik dní a vyšlápli jsme si to do poděbradské bažantnice.

Sisi

Sisi

Zdeňka (Sisi) založila oddíl v roce 1968 a od té doby funguje nepřetržitě už skoro 50 let. A Sisi na tom má lví podíl. Do dneška svižnou chůzí absolvuje a organizuje výlety poděbradského Klubu českých turistů. S námi chodí na schůzky a je neoddělitelnou součástí Pohádkového lesa, kde v posledních letech kraluje startu u Sokolovny. Blahopřejeme a přejeme hlavně zdraví a sílu jednak pro další kilometry a taky pro další roky mezi námi.
Fotky si můžete prohlédnout tady.



Zjistili jsme, že přejít bažantnici vyžaduje 400-500 kroků, že nejrychlejší balič spacáku je Matěj a jeho čas je 42 sekund, že se vyplatí si raději postavit přístřešek, že pršet může začít kdykoliv a že 22 buřtů lze opéct na hodně malinkatém ohýnku.

malý ohýnek

balíme spacák

Počasí v oba dny bylo tak dobře načasované, že se nám tomu ani nechce věřit a doufejme že i nadcházející prázdniny budou tak dobře vycházet. Fotky si můžete prohlédnout tady.

Anežka, 20. 6. 2016, 39 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

Tábor na Polaně 2013 (Historie táborů)

Tábor v Beskydech 1972 (Historie táborů)

Dík všem, co uklízeli a vydrželi! (Uklizeno, zaklizeno, vyklizeno, sklizeno...)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 178