TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Pleskotské hry 2016

Mrtvé období mezi hokejovým a fotbalovým šampionátem, které u nás stejně nikoho nezajímají, vyplnilo klání sice kratší, možná méně sledované, ovšem zato urputnější, napínavější, krásnější a radostnější Pleskotské hry, vpravdě důstojné lákadlo na letní hry Olympijské.

Na některé čekal důležitý úkol již vpředvečer hlavního programu. Zněl jasně "postavit stan" a tedy mít kde spát. Chvilku to sice trvalu, nakonec ale naše stanové městečko vyrostlo.

Po příjemné noci následoval hlavní sobotní program. Ten se odvíjel v tradičním duchu, dopoledne krátké hry na čtyřech stanovištích (pavouci, hututu, letos nové branball a vražedná čísla) a odpoledne nějaká větší hra, letos jí daly téma bohaté obchodní lodě z dob středověku, které se musely bránit zákeřným plavidlům pirátským.

Náš tým měl velkou motivaci, vždyť po prvních čtyřech kolech víceboje držel 2. místo spolu s českolipskou Chippewou. Dopoledne se nám vedlo asi tak průměrně, odpoledne bylo velmi nepřehledné a tak jsme všichni byli v napětí, jak to tedy dopadne. To ze všech spadlo jen ve večerním kasinu, při dražbě úpisů a později při Vénově ohnivé šou.

Vyhlášení výsledků nás drželo v napětí poměrně dlouho. Až do vyhlášení 4. místa, na kterém jsme se v Pleskotských hrách nakonec umístili. Pak jsme mohli jen sportovně zatleskat a poblahopřát dvojnásobně vítězným indiánům z kmene Chippewy, sbalit si zbytek věcí a vyrazit domů.

Pardon, já bych zapomněl... Ještě jsme dostali výborný koláč za 2. místo v celém Víceboji!

A až budeme někdy za pár let hledat, jak to dopadlo... Vše je na Googlu, pokud ovšem ta garážovka nekrachne :-). Fotky jste už asi sice viděli, ale jinak jsou na Zoneramě.

stanové městečko
 
pavouci
 
hututu
 
cestou necestou, polem nepolem
 
v kasínu
 
2. místo
 
Pavel, 25. 6. 2016 (upraveno), 80 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové fotky

Tábor 2024

Náhodné fotky

Leden 2017 obrazem (Leden 2017)

Méďa (Současní vedoucí a instruktoři)

Je jen náš! (Všechno prohráli...)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 529