TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Schůzky

Hamipapi párty schůzka

Úkol zněl jasně: "Zbyly tam nějaký brambůrky, tak je za odměnu na schůzce dojezte." A tak se zrodil nápad, jak s nimi zatočit. Ale nejdřív si je musely děti zasloužit...

Vláďa otestoval, že za minutu se dá třikrát oběhnout klubovna, Kryštof je zase (kdybychom mu to nekazili) schopný trefit desetkrát do kyblíku tenisákem. Máťa má velmi slušnou znalost zvířat a Stáňa má, kromě nesporného divadelního talentu, velmi zajímavou slovní zásobu pokud jde o slova začínající na I. Potvrdilo se také to, o čem nebylo pochyb, že Lucka Peky kreslí lépe než dvakrát tak starý Ondra P. Některé vylosovaný úkol vyloženě naštval, jiní se zlobili, že jich neměli více. Klasika.

Ale zpátky k těm pytlíkům chipsů. Sednout si k televizi a baštit brambůrky dovede každý, ale zkusili jste je někdy jíst vidličkou, v kulichu, s rukavicemi a igelitovými pytlíky na rukách a jen poté, co hodíte na kostce šestku? Tomu se říká zasloužený brambůrek! A teď si představte tu nespravedlnost, že na ládování se máte jen ten krátký čas, než někdo další hodí šestku. Dá se říci, že jsem viděli spoustu oblékání a svlékání zimního oblečení, ale k chipsům se děti téměř nedostaly.

Další jedlík, co měl štěstí...
 
Divoká hra strhla všchny
 
Máťa v akci
 
Lucka Míčová, 21. 3. 2016, 50 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýAlena 26. 3. 2016, 21:26

Byla jsem přítomna konci boje o brambůrky a Robinsoni si to vážně užívali. Myslím, že jejich nadšené výkřiky byly slyšet až na náměstí :-)

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové galerie

22. 4.: Pomoc krajině na Huslíku přejít na galerii

Nové fotky

Tábor 2024

Náhodné fotky

Vyrábíme (Přilep a drž)

Norsko II (Výprava za polární kruh mezi soby (Norsko, Švédsko))

a zpíváme (Hrajeme a zpíváme)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 582