TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Schůzky

Schůzka 15.března'13... aneb krmíme se při vysokohorských túrách

Jsme zhruba v polovině výstupu na nejvyšší horu Země a proto jsme trochu zvolnili tempo a utábořili se. Je potřeba se na druhou část výstupu řádně připravit... a především najíst. Ono se jídlo totiž hodně podceňuje, ale my, zkušení horalové, víme, že pořádně se najíst je zatraceně příjemný pocit.

Správná strava, která zajistí horolezcům dostatek síly a energie pro výstup až na vrchol, musí být bohatá na vitamíny, minerály, proteiny a gumové medvídky abyste měli sílu jako medvěd a vytáhli si nahoru své batohy sami. Ale ze všeho nejvíce musí být pestrá! A to se zajistí tak, že otevřeme kuchařskou knihu mezi laickou veřejností známější pod titulem "Pejsek a kočička vaří dort" a podle návodu nasypeme do hrnce vše dobré, co nás napadne. Pestrosti výsledného menu docílíme tak, že použijeme suroviny začínající na každičké písmeno z abecedy, tedy 34 ingrediencí.

Na základě hodnocení na jídle závislé poroty jsme došli k závěru, že největší ambice být dobrým kuchařem má Magda s Máťou... Proto to budou právě oni, kdo se postará o chod kuchyně na příštím táboře. Děkujeme!

Fotostory

 
Michal, 24. 3. 2013, 354 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

květen 2024
PoÚtStČtSoNe
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Náhodné fotky

Robinsoni vyhlíží jaro... (Jarní toulky Žehuňskou oborou)

Hledáme sysla (Prisel sem sysel, sysel sem prisel)

na nádraží (Výlet k rybníkům)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 668