TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Dršmaš II

Každý rok pro nás i ostatní oddíly uspořádají Veverkové z Brandýsa florbalový turnaj, známý pod krycím jménem Dršmaš. Letos se konaly Dršmaše dva, ten druhý začal včera "po večerce" a skončil dnes nad ránem. Až si to budeme za půl roku někdy náhodou zase číst, tak to bylo v noci z 18. na 19. března.

Do Kladna, kde místní Roháči uspořádali turnaj pro odrostlé TOMíky, se sjeli zástupci osmi oddílů, sedmi vícebojových a Lotrů z Hronova, chyběli jen kamenickošenovští. Staňáci postavili dva týmy, my dva (Pavel s Vojtou) jsme se spojili se dvěma Veverky (Matěj a Kuba), vylosovali si skupinu B a mohli jít na věc.

Večerka bývá kolem desáté a právě v tu chvíli začal první zápas Máků se Staňáky. My šli na hřiště hned poté proti béčku STANu, dále nás čekaly zápasy s oběma českolipskými oddíly. Po zápasech ve skupině jsme (hlavně tedy díky Matějovi s Kubou) šli z prvního místa do čtvrtfinále proti Lotrům, které jsme po boji přehráli 2:1. To už bylo kolem třetí ráno a začínali jsme přemáhat únavu, spánek, nedostatek sil, prostě takové to všechno, co na vás po 20 hodinách vzhůru prostě musí přijít. Kofola, kafe, dělaly se i čínské nudle, vše bylo povoleno, jen se udržet vzhůru a ještě se trochu vybudit.

Mezi tím jsme se nenudili, sledování urputných bitev a rozbory taktik střídaly rozhovory s novými i dřívějšími přáteli. Některým (ehm) také byly tři zápasy ve skupině málo a tak trávili čas kromě hřiště také mezi třemi tyčemi při chytání za ostatní oddíly.

Před čtvrtou ráno nás čekalo semifinále proti STAN "A". Sice jsme rychle prohrávali 2:0, dokázali jsme se ale vzchopit a po pěkných gólech vyrovnali na 2:2! Následně jsme ovšem podlehli soupeři v nájezdech. Poslední zápas jsme hráli opět s Dakoty, kterým se nepovedlo nám oplatit porážku ze skupiny a obsadili tak 4. místo, my byli 3. a ve finále se střetli Máci se STAN "A". Zápas skončil 1:1 a až po šesté (nebo sedmé? To už nikdo neměl sílu počítat) sérii nájezdů se radovali Pražané. Společná fotka, předání vítězné buchty a konec. Třičtvrtě na pět a čas na zasloužený spánek?

Nikoli, nakonec jsme se rozprchli a vyrazili na nádraží, kde nám jel vlak domů.

Musíme také poděkovat Roháčům, že pro nás tento náročný a skvělý turnaj uspořádali!

Uděláme si malou tipovačku, v kolik jsme byli v Poděbradech? Pište do komentářů. Když se sejdou alespoň 3 tipy, tak nejpřesnější odměníme!

Skupik a první cena
 
Skupiny
 
Zápasy
 
Play-off
 
Bronzový tým
 
Pavel, 19. 3. 2016 (upraveno), 82 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Je zobrazeno 5 nejnovějších komentářů z celkových 14.

přečtenýPavel 4. 6. 2016, 20:08

Pokud se dobře pamatuju, tak jsem to chtěl zahrát do autu s tím, že jste jen dva a navíc jste oba stejně daleko, protože jsem chytal 7 zápasů... Ale jesi jsem to nezvojtil... Vojto, víš? :)

přečtenýPavel 17. 4. 2016, 11:52

Ale jste jen dva... Matěj 5, Jára 9, ještě nějaký tipující? Dejme tomu ještě týden :)

Zopakuji ten "soutěžní" příspěvek:
Dáme si ještě jednu, kolik jsem já odchytal zápasů? Aspoň tři čtyři odpovědi do schůzky 15.4., tak tam nezapomeňte potom dorazit. :-)

Dám vám jednu nápovědu, nechytal jsem naše zápasy, ale tak porůznu zápasy ostatních oddílů. Ale kolikrát?

přečtenýjarda 14. 4. 2016, 19:00

Pavel asi chytal 9 zápasů

přečtenýPavel 4. 4. 2016, 21:46

Dobře, znamenám 5 :) Ještě řekněme k opravám, tak je povolme do tipu někoho dalšího.

přečtenýMatěj 4. 4. 2016, 18:33

Nebo tak pět. (předešlá odpověď neplatí)

Je zobrazeno 5 nejnovějších komentářů z celkových 14.
Zobrazit všechny komentáře

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové galerie

22. 4.: Pomoc krajině na Huslíku přejít na galerii

Nové fotky

Tábor 2024

Náhodné fotky

obrázky z TOM Zlaté šípy (Hra "Namalováno v mapě")

Bublifukování (Víkend v Tanvaldu)

Stavba letadel (Letecké bitvy)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 587