TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Cimrman by se divil 2016

Míša, Ondra a Stáňa

Osmnáctý ročník tomíckého divadelního festivalu v České Lípě, 12.3.2016, organizováno TOM Chippewa. Náš divadelní kus z prostředí babiček a dědečků s názvem "Příjdu hned". Veleúspěšné 2.místo. Klobouk dolů všem.

Už od roku 2006 do České Lípy jezdíme na jaře hrát divadlo. Chippewané a vlastně i ostatní oddíly kromě výletničení a táboření zkoušejí, co je v nich dalšího. A je vidět, že v dětech jsou i divadelnické vlohy. Tento rok se hrálo 6 divadel. Chippewa, Dakoti, Magneti, Veverci, děti z Kravař a my z Poděbrad.

Druhé místo

Náš divadelní soubor značně omládl. Na prkna Jiráskova divadla vykročili naši nováčci i ti nejmladší. Někteří úplně poprvé bojovali s trémou a přesto jejich hlásek se donesl až k zadním řadám v hledišti. A ostřílení herci, co na jevišti stojí s námi po několikáté, ti si chvilky slávy snad už užívali. A staří harcovníci to všechno jistili z povzdálí, hlídali rekvizity nebo drželi kulisy.

divadelníci

Vžít se do role babičky nebo dědečka zvládli všichni, vzali papuče, nasadili brýle, přilepili knír, vzali síťovku a hlavně nezapomenout leták z Kauflandu. Protože, když se v čekárně u doktora tvoří fronta, člověk si počte. Na druhou stranu extra ostré nože, zateplené deky a supersavý vysavač si koupit můžete rovnou od odborníků hnedle právě v čekárně.
O patro výš se však chystá Taneční odpoledne pro seniory a to je přece jenom lákavější. Takže raděj valčík, polku než lament nad bolavýma kolenama.

Fotky jsou tady, scénář je zde a video naleznete níže:

A jak nás uvedli?

Anežka, 15. 3. 2016 (upraveno), 51 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýPavel 16. 3. 2016, 8:12

To jsme rádi, i publikum v divadle to bavilo :-)

přečtenýAlena 15. 3. 2016, 19:48

Velký obdiv, pobavili jsme se :-)

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Náhodné fotky

tábor 2022 (Pro nováčky)

vláček bruslařů (Bruslení a lepení)

Lezu ("Lezu!" "Jistím!")

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 603