TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Vodpal to a běž!

Oběd mezi zápasy

Křičeli jsme na sebe mimo jiné při další disciplíně tomíckého Víceboje, hře zvané Gorka Morka. Turnaj se uskutečnil o prodlouženém víkendu 7.-9.5. v malebné vísce uprostřed údolí nedaleko České Lípy, tomíky dobře známých Kravařích. A jaké to tam bylo? Čtěte dál!

Když byste se zeptali Maxe, asi by řekl, že to bylo pěkně blbý, protože musel běhat a dost trapný, protože jsme často vyhrávali. Ten většinu času koukal do mobilu a když byl na hřišti, nedával bacha, co se děje a museli jsem mu pořád říkat, co má dělat. A to byla taky pěkná otrava. Radost měl akorát, když jsme kvůli dešti sobotní výlet zrušili a čas raději strávili s českolipskými oddíly při hrách ve škole.

Vojta by vám o Gorce Morce asi řekl, že jídlo bylo dobrý a jak by taky nebylo, když ho musel ON pořád tahat v ruce. Ale Vojta asi neví, že jídlo taky málem nebylo, protože ho zapomněl v České Lípě na nádraží. Jinak chleba s pomazánkovým máslem, luxusní šunkou, dobrým sýrem a dávkou čerstvé zeleniny k obědu bodly, večerní špagety s kečupem, sýrem, bazalkou a na česneku osmaženým párečkem byly vynikající. Nevím, jestli se všem úplně líbil piknik u kamenného stolu u nádraží, ale medovník k snídani byl super :-)

Když byste se zeptali Lucky G., tak by asi řekla, že hlavní vítězství je, že nespadla obličejem do pampelišek. Alergie by zapříčinila její další neúčast v turnaji a možná tak na týden zabránila docházce do školy (ach jo.).

Máťa by vám zase mohl vypravovat, jaké to je, spát doma po akci v měkké, čerstvě převlečené postýlce, namísto tvrdé karimatky na školní podlaze. Ale dvě noci to prý vydržet jde.

Já se na hřišti krásně opálila a nohy mě z běhání bolely ještě v pondělí. Taky jsem si připomněla, jak se ošetřuje krvácející nos. Bylo to před šestou ráno a už jsem znovu neusnula...

Diplom a sladká odměna

A jestli vás zajímá, jak to celé dopadlo, tak vězte, že jsme ve velmi těžké konkurenci daleko atletičtějších oddílů obsadili krásné třetí místo a jsme stále na špičce Víceboje TOM.
Všechny naše fotky najdete na Zoneramě

Lucka Míčová, 12. 5. 2015 (upraveno), 49 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýPavel 16. 5. 2015, 8:34

Máťa to v posledním zápase zachránil asi 3x :-)

přečtenýPetr Dvořák 13. 5. 2015, 14:56

Postup našeho oddílu celým turnajem by dal na velmi strhující film. Asi nejnapínavější bylo, když jsme začali prohrávat poslední zápas proti nejsilnějšímu soupeři. Jen krátce před koncem utkání se nám však podařilo vrátit vedení na naši stranu a vyhrát, ale byly to neskutečné nervy :-).

přečtenýPavel 12. 5. 2015, 17:53

Pavel zase ví, jaké je to trefit se dvakrát za zápas do levé nohy a pak další tři dny kulhat na pravou, protože si natáhl stehno. A taky může mluvit o taktice, protože jako jediný četl pravidla. A do Pleskot si nezapomene vzít kšiltovku.

Novinky

Kalendář akcí

květen 2024
PoÚtStČtSoNe
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Náhodné fotky

Do akce! (Schůzka 19. 4. 2013)

Před zápasem (Všechno prohráli...)

Do výšek

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 680