TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Cimrman by se divil naposledy...

Ano, ano.... Letos je to naposledy...

... co letos píšu o tomícké akci Cimrman by se divil. Ani ne tak, že by festival definitivně skončil, jak vás vystrašil možná trošku tajuplný nadpis, ale zkrátka proto, že už není tak říkajíc o čem. Takže příště zase za rok.. :-) Už jsme se pochválili, vynadívali se na sebe, sehráli to ještě jednou pro rodiče... a pokaždé jsme vám, naši věrní fanoušci, tvrdili, že jsme byli nejlepší.
Jenže pravda je taková, že tam podle porotců byly minimálně tři představení ještě lepší. A letos máme tu jedinečnou příležitost to zpětně ohodnotit také... tak co vy na to? Napište do komentářů pod článek nejlepší 3 divadla podle VÁS! :-)

TOM Roháči - A TOM tv

TOM Stopaři - Proti proudu

TOM Magneti - Rozjívená vesnice

TOM Liščata - I člověk je jen zvíře

TOM Veverk - Bestseller

TOM Světlušky - Nech na hlavě aneb kloboučku

TOM Robinsoni - V tajné službě jeho náčelnictva

TOM Chippewa - Bivoj

TOM Máci - Žába

TOM Dakoti - Neočekávaná cesta

stínohra
 
Michal, 20. 4. 2015 (upraveno), 52 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýAnežka 26. 4. 2015, 21:44

Hééj, to je dobrý, že jsou všechny divadla natočený. Krásný. Ted si uvědomuju, že jsem vám ještě nepopisovala, jak mě to skoro rozplakalo, když jsem viděla, jak se vám to letos povedlo. Krásně to všechno odsýpalo, všichni jste mluvili nahlas, neschovávali se, každý uměl svůj text.....no opravdu jste šikovní a režiséři, kulisáci, zvukaři a všichni klobouk dolů.
Taky ale musím přihodit bod Dakotům, krásný jazyk, kostýmy a taneček.

přečtenýMatěj 24. 4. 2015, 20:10

no souhlasím s pavlem že to video končí v nejlepším momentě jako přestávka na nově. co se týče pořadí,myslím že první jsou chipewa(dobrý děj),druzí my(nejvtipnější divadlo),a třetí veverci(bez zdůvodnění)

přečtenýLucka Pro. 23. 4. 2015, 8:11

U mě vedou Veverkové, druzí my a třetí Chipewa. Originální nápady a svižnost představení mají navrch :-)

přečtenýPavel 22. 4. 2015, 18:20

Mně se teda nejvíc líbila Žába, když teda vynechám naše představení (které je trochu useknuté :( )

přečtenýPetr Dvořák 21. 4. 2015, 0:09

Každým rokem je Cimrman lepší a lepší :-). Máci mají pěkně veselou písničku :-). Také jsem zjistil, že máme v rodině "krávu" :-) :-).

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové galerie

22. 4.: Pomoc krajině na Huslíku přejít na galerii

Náhodné fotky

Do výšek

slovinsko III (Výprava do Julských Alp (Slovinsko))

Anežka Klabanová (Současní vedoucí a instruktoři)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 601