TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Cimrman by se divil...

...že při našem divadelním nadání jsme neskončili "na bedně". Avšak je nutné upozornit na to, že konkurence letos byla silná a diváci se našemu představení smáli, až se za bříška popadali. Cíl pobavit sebe a celý sál jsme splnili, takže můžeme být po právu spokojení.

Festival v České Lípě probíhá již tradičně. Cestujeme vlakem s veselými kulisami, spíme v Domě dětí a vystupujeme na prknech, co prý znamenají svět.

Večer před představením jsme zkoušeli divadlo o 106. Náročná technická pasáž nám dala zabrat, výsledek se nakonec líbil nám i dětem. Když bylo na nejmenších dětech krátce po půlnoci vidět vyčerpání, rozhodli jsem se jít spát a počkat, co přinese ráno.

To už nás čekal velmi ostrý start do dne. A protože ze soboty na neděli nám byla změnou času ukradena jedna hodinka spánku, byl budíček v 7,15 poněkud krutý.

Na jevišti se střídala vtipná slova organizátorů s divadelními vystoupeními našich konkurentů. Představení byla naladěna na veselou, hravou i vážnou notu a my přišli na řadu, až poslední před přestávkou.

Na našich mladých hercích byla nervozita trochu vidět, avšak napětí z nás opadlo, jakmile se plné hlediště rozesmálo poprvé. To zrovna Miloš cvičil klikly a Ondra mu s tím zdatně "pomáhal". Zde musím sklonit poklonu našemu skromnému hereckému souboru - všichni byli šikovní a vydali ze sebe maximum :-)

Oblíbený raut byl letos rozšířen o vydařené "charitativní" párky v rohlíku, jejichž konzumací jsme přispěli na naslouchátko pro neslyšící, malou holčičku. Vybrali jsme více než čtyři tisíce korun a to je fajn.

Poté, co se na jevišti předvedlo všech devět souborů a porota se odebrala k rozhodování, napětí z výsledku by se v nás dalo krájet. Nakonec porota velice ocenila náš námět a obsadila Robinsony na dělené 4. místo. To však nic nemění na tom, že v očích mých a režisérových jsou naše děti jedničky! :-)

Sportu zdar!
 
Lucka Míčová, 1. 4. 2015, 54 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýMichal 6. 4. 2015, 2:23

Jano děkujeme! :-) S divadlem jsme sice nevyhráli, ale průběžné první místo ve víceboji oddílů jsme přesto obhájili...
I my jsme si to moc užili a děti byly skvělé. A Míša válí nejen v divadle...však uvidíte. :-)

přečtenýEliška 4. 4. 2015, 13:59

Dost bych se momentálně o naši vývěsku bála, jestli ji neodstraní, když to nádraží opravují...

přečtenýPavel 4. 4. 2015, 11:17

A nebyla by lepší vývěska? :-)

přečtenýEliška 3. 4. 2015, 18:17

Mám doma diplom, tak jen co to půjde, bude vystaven v klubovně...

přečtenýjana -máma Míši N. 2. 4. 2015, 20:00

Moc pěkný článek a krásné fotky! už se těšíme až uvidíme představení na vlastní bulvy :-)
Míša přijel plný pozitivních dojmů!má výlety s vámi moc rád,a za to vám patří velký dík!
je škoda,že jste neobhájili první místo,ale pevně věřím,že za rok to vyjde!

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové galerie

22. 4.: Pomoc krajině na Huslíku přejít na galerii

Náhodné fotky

buharsko II (Výprava mezi balkánské velikány (Rila a Pirin, Bulharsko))

Tudy, račte k čarodějnicím! (Víme to první!)

online schůzky (Začínáme online schůzky!!!)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 601