TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Schůzky

Šotek v oddíle?

Přebírání

Jak to chodí letos na schůzkách? Inu, stejně jaké loni. Akorát nám řádí šotek na stránkách, krade nám písmenka a Elišce dokonce celé věty ze článků, proto jsme dlouho nic nepsali. Ale my jsme na něj vyzráli!

Když nám kradl písmenka na stránkách, zkusili jsme psát článek (o Dršmaši, co měl původně napsat Ondra, že jo) na schůzce. Ale ještě měl plno síly, tak nám to moc nešlo. Museli jsme na něj jinak. Začali jsme spolu pikliti, že ho chytíme do sítí. Proto jsme na další schůzce, kromě maňáskového divadla, hráli přebírání provázků! A podařilo se.

Mikádo

Ale nebylo vyhráno. Sice už byl chycen v síti obra (Koloděj mu říkali), ale takový šotek, ten se nedá. Víte, on je Koloděj chytá. Ale to je zas nějaký jiný příběh.

Takový šotek má sice výbornou paměť, ale neumí prohrávat. Proto jsme ho museli pokořit právě v jeho nejlepší disciplíně. Ale to nezvládnete jen tak, musíte trénovat. A nejlépe se trénuje tak, že se na chvilku díváte na věci, na které si pak snažíte vzpomenout.

Skládání loga

I to se nám povedlo. Šotek se nás lekl a namísto kradení písmenek nám je začal jen zpřehazovat. S tím jsme si poradili na další schůzce. Zase jsme se mu vyrovnali, ale náš soupeř byl zas o krok napřed. Ale lekl se mamuta! To už bylo skoro vyhráno.
Chybělo už málo. Zacpat poslední dírky, ale to chce pečlivost. Nojo, ale kde ji nabrat? Co se ještě musí dělat zvlášť pečlivě? No, jasně, Mikádo!

Tím jsme šotka definitivně vyhnali. Akorát bylo potřeba uklidit, on si na pořádku nezakládá. Vymalovat, utřít prach, nahodit fasádu a tak.
S Michalem jsme tak na poslední únorové schůzce našli a složili nové oddílové logo a zároveň si představili naši novou internetovou adresu www.tom-robinsoni.cz.

A už jsme mohli slavit! Udělali jsme výlet na ostrovy Bezi Beze a pak jsme si zahráli pinec. Jo, konečně zase můžeme. :-)
Můžete se mrknout na fotky. Nestihli jsme zachytit úplně vše, ale snad to stačí :)

Slavíme!
 
šotek
 
Pavel, 6. 3. 2015 (upraveno), 54 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

duben 2024
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Nové galerie

22. 4.: Pomoc krajině na Huslíku přejít na galerii

Nové fotky

Tábor 2024

Náhodné fotky

Staří borci (Dršmaše není nikdy dost!)

O vyzvědačích (Robinsonní pololetí)

Mapa území (Vyzvědače 2022)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 576