TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Všechno prohráli...

...a přesto získali stříbrnou příčku, i tak by se dal s trochou nadsázky shrnout letošní Dršmaš v podání Robinsonů.

Hned si upřímně přiznejme, že první odstavec snad i bulvárně míchá dvě sice pravdivá, ale neúplná tvrzení. Je pravda, že jsme celkově obsadili dělené druhé místo, stejně jako že si velcí bojovníci ze svých čtyřech zápasů nepřipsali ani bod a vstřelili jen tři góly.

Nejen sportem živ je tomík

Usínáme

Dršmaš, to ale není jen florbalový turnaj. Všechny akce Víceboje jsou také o tom "být při tom" ( :) jako každý správný člen Asociace TOM, že), vyblbnout se večer v tělocvičně, čárat bezmyšlenkovitě po tabuli, spát ve třídě pod lavicemi a třeba při tom mít pod polštářem Matějovy ponožky, zahrát si na Městečko Palermo, Vrchcáby nebo si jen tak poklábosit se známými z jiných oddílů. Ti odvážnější se neohroženě vydají večer vstříc dešti, větru a tornádům do města.

Mladá krev


Náplní sobotního dne byl ale přeci jen turnaj. Sešlo se tu několik týmů, které odlišovaly propracované kostýmy.

Komu se z našich dvou týmů dařilo, to byl ten dětský. Naši mladíci uvořili silnou sestavu s Matějem, Kryštofem, Ondrou a spolehlivě bránící Vendy, které doplňovali mladší Adam, Michal, Max a Lucka G.
Mladí Robinsoni zahájili turnaj bezbrankovou remízou, pokračovali třemi výhrami, až v posledním zápase skupiny poprvé a naposledi prohráli s týmem celkově vítězných turnovských Máků.

Před zápasem

Začínáme

A ten zbytek


Velcí Robinsoni ve složení Michal, Lucka Pro, Vojta, Miloš, Vítek, Pavel, Anežka, Bára (a zpočátku i Eliška a fandící Lucka Šro) odehráli čtyři zápasy, ve kterých se jim příliš nevedlo. Nejprve po brankářově chybě v rozehrávce podlehli obhájci loňského prvenství z TOM STAN, pak i Roháčům (kteří nám tak oplatili loňský zápas) a nakonec i pořádajícím Veverkům.
Naštěstí pro nás postupovaly do čtvrtfinále první čtyři celky z obou (čtyřčlenných) skupin. Vítězi té druhé, turnovským Mákům (zase!) jsme vydrželi vzdorovat přes půl zápasu, ale nakonec jsme neudrželi nadějný remízový stav a prohráli 1:3.

Stejně je zajímavé, že ti, kterým se, no, diplomaticky, úplně nevedlo, dokázali trénovat tým, co skoro všechny porazil... :)

Co z toho plyne?

Velcí dřeváci

Když pak pořadatelé všechno sečetli, vynásobili bulharskými konstantami, odečetli nějaký ten logaritmus a zahnali vysokoškoláky, kteří to chtěli ještě integrovat či převést do hexadecimální soustavy, vyšlo jim následující pořadí:

Malí borci

1. Máci Turnov (dvakrát první, tady se matematika nemýlí)
2. Robinsoni + Dakoti (tady se projevily bulharské konstanty)
4. Magneti + STAN + Veverci (tady se projevily zase logaritmy)
7. Chippewa (Velký Medvěd nepřijel)
8. Roháči + Stopaři (tady se neprojevily integrály)

Je jen náš!
 
Odjíždíme
 
Pavel, 29. 1. 2015 (upraveno), 64 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

Jsou zobrazeny všechny komentáře.

přečtenýjana -máma Míši N. 4. 2. 2015, 17:59

Gratuluji k druhému místu! Míša přijel nadšený a plný dojmů! jen tak dál! třeba to příště vyjde a bude i první místo! budem držet palce!

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

u Sázavy (Byli jsme v Sázavě i u Sázavy)

míření (Nový školní rok začíná!)

Zdenka Formánková (Současní vedoucí a instruktoři)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 165