TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni TOM Robinsoni

Akce a výlety

Robinsonní pololetí

U klubovny

Jednou za čas se najde nějaká příhodná chvíle pro bilancování. A když to nestihneme na konci roku, máme další vhodný termín při školních pololetních prázdninách. Pokud bychom ale nestihli ani ten, tak... Tak snad v červnu?

Hned první zářijový víkend jsme u naší klubovny pořádali druhou letošní Robinsoniádu. Jak píše Petr ve článku, "za krásného počasí přišlo k naší turistické klubovně několik dětí, aby si vyzkoušely zábavné disciplíny, které jsme pro ně nachystali. Nové účastníky jsme seznámili s oddílem a akcemi na které se v následujícím roce chystáme."

Hned další víkend jsme, i s několika novými členy oddílu, v klubovně přespali z pátku na sobotu. O sobotním ránu jsme se chtěli během vrátit zpět do pátku, ale skončili jsme jen v Pátku. Ostatně, přečtete si celý článek. Také se někteří naši členové zapojili do sbírky pro Světlušku.
Tři vyslanci se také v září zúčastnili Bitvy o Helfenburk.

Na Sioně

To už klepal na dveře říjen, kdy jsme se zúčastnili a vypomohli s organizací již 40. ročníku pochodu Sejdeme se na Sioně. Jelikož se nám tam hodně líbilo, vydrželi jsme u hradu celý večer a noc až do nedělního rána.
Říjen je ještě měsícem, kdy ještě je venku pěkně a lze podnikat výlety. Hned dva jsme měli naplánované na sobotu 18. 10. Jak je to možné? Inu, takto. Mladší část oddílu se s Eliškou vypravila na Čertovy hlavy do okolí Liběchova na Mělnicku, ti starší vyjeli za trochou adrenalinu a navázáním přátelských kontaktů do Děčína, kde hráli paintball proti oddílu z Ústí nad Labem.

U akvaduktu cestou do Kladrub

v Kladrubech

Během listopadu jsme podnikli dvě větší akce. První z nich byl výlet do okolí Kladrub n/L, o dva týdny později jsme se zúčastnili Vyzvědačů v Kutné Hoře. A přivezli jsme domů 2. místo!
Mimo to jsme se také každý pátek scházeli v klubovně. Co se dělo (nejen v listopadu) je v krátých článcích na webu. Mrkněte do kalendáře, kde najdete přehledně odkazy na články k jednotlivým akcím.

v Kutné Hoře

O vyzvědačích

Předvánoční a vánoční čas jsme na schůzkách vyplnili výrobou lampionů a florbalovým tréninkem na lednový Dršmaš. Tam jsme si také, tedy částečně, neudělali ostudu.

A co nás čeká dále? Třeba mamutí narozeniny a divadelní Cimrman v České Lípě. Další kupa bezvadných výletů, zajímavých akcí a ... nakonec o prázdninách také tábor v Janově.

Diváci
 
Mezi zápasy
 
Pavel, 8. 2. 2015, 57 čtenářů
Nejnovější komentáře




Odpověď prosím zadejte číslem.

Přidat komentář

K tomuto článku dosud nikdo nenapsal žádný komentář.

Novinky

Kalendář akcí

březen 2024
PoÚtStČtSoNe
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zvětšit

TOM Robinsoni na FB TOM Robinsoni na IG

Aktuality

Pozvánka od poděbradského KČT: Ve čtvrtek 14. března v 15.00 hod je v klubovně (Kunštátská 1320) kurz pletení pomlázek. Má-li někdo z hochů nebo dívek zájem, může přijít. Vezměte si 8-10 vrbových proutků.

Víkendová výprava 15.-17.3. do Radimi u Kolína. Odjezd bude v pátek 17:05 autobusem. Budeme výletovat po okolí a hlavně nacvičovat divadelní představení a vyrábět rekvizity na tomícký festival Cimrman by se divil. Kdo se chystá na festival 6.4. v České Lípě, je třeba aby na této trénovací víkendovce byl. Bydlet budeme na malé základně skautů.

Náhodné fotky

Přehodím! (Psí kroužky)

jičinka (Hra "Jména domů")

závod (Historie táborů)

Podporují nás



 

Počet návštěv: 93 175